19.10.13

Таємниці Успіху

Засідання №2

Тема: "Таємниці Успіху"
Успіх - це шлях, а не мета.
Б. Світленд

          Ми так довго чекали наступної зустрічі шкільних підприємнців, що рахували години до початку засідання №2. Нарешті воно відбулось, і я з радістю поділюся з вами подіями, в яких ми закрутились 18 жовтня.
          На зустрічі ми намагались відкрити таємниці успіху підприємців та поділитись основними правилами, якими повинен керуватись кожен, хто хоче відкрити свій бізнес.
         Що ми винесли із цього уроку? По-перше, варто знати, що усі люди умовно поділені на 3 категорії:

  • Люди, які роблять так, щоб дії відбувались
  • Люди, які спостерігають за людьми, які роблять так, щоб події відбувались
  • Люди, які запитують: "А що відбулось?!"
        Тут варто з’ясувати до якої категорії людей Ви себе ставите. Якщо до першої - вітаю, у Вас є основа, яка важлива для успішного підприємця! 
         По-друге, першим кроком на шляху до успіху є подолання власної ліні та інертності. Але ж іноді хочеться полінитись та не робити того, чого не хочеш, да?? У такому випадку щоразу, коли виникає таке бажання, а роботи ще не початий край, скажіть собі: 
"Мені ліньки працювати на когось і все життя заздрити багатим та успішним людям. Я хочу самостійно планувати свій час та займатись улюбленою справою!"

Ось такий невеликий, але досить пізнавальний звіт про минулу зустріч ШКП. Сподіваюсь, ви винесете щось корисне так само, як зробили це ми!

3 коментарі:

  1. Думаю. що всі учасники вашого ШКП відносяться до першої категорії, а девіз стане запорукою успішної діяльності. З повагою до вас клуб підприємництва ЗОШ№1.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо! Надзвичайно приємно чути такі слова від наших колег)

      Видалити
  2. Дуже цікавий звіт! Він, дійсно, підбадьорює на активність,
    Зповагою учасники ШКП "Майбутнє починається сьогодні".

    ВідповістиВидалити