6.10.13

Починаємо роботу клубу!

Засідання №1

Цілі:
  • Визначитись із назвою клубу
  • Обрати логотип клубу із запропонованих заздалегіть обраним дизайнером клубу
  • Розприділити професії між працівниками клубу
  • З’ясувати план роботи клубу на найближчу шкільну четверть 
Хід роботи:

          Наша перша зустріч відбулась 4 жовтня у стінах рідної аудиторії з економіки, яка цілий рік слугуватиме кабінетом нашого Шкільного Клубу Підприємництва.
         
Щож, усі по місцях, наповнені сяйвом очі керівників мотивують нас на плідну працю, а хвилювання і захоплення тісно переплілись над світлими головами присутніх в кабінеті. Починає засідання один із крівників клубу - Олена Миколаївна.
          Після мотиваційних промов ми переходимо до організаційних питань. Перша наша "проблема" - Назва клубу. Чому проблема? Назва будь-якого підприємства - це лице компанії, так би мовити візитівка, по якій зустрічають і, нажаль, іноді провожають. Тому для нас надзвичайно важливо підібрати слово або слова, які б містили у собі те, що ми хочемо донести нашим читачам та членам клубу. Ціною багатьох затрачених хвилин ми дійшли лише такого спільного висновку: Залишаємо питання на роздум дома.
          Логотип - це інше лице підприємства, тому він також несе глибоке значення для нас. Щоправда, тут постарався наш дизайнер і нам не довелося ламати голову над цим питанням. Пізніше, я опублікую наш вибір.
         Яку б компанію ви не взяли, ви побачите, що усі, хто працює у ній, виконує певну роль, несе відповідальність за певну сферу діяльності цього підприємства. Тож ми також вирішили роприділити професії між працівниками клубу, аби вони точно знали, за що братись і у яку сферу не варто пхати носа. Про працівників клубу та їх посади ви можете прочитати у розділі Команда клубу.
         Наступним важливим етапом є Статут. Ми ознайомимось з поняттям статут та вимоги до укладання статуту на наступній зустрічі клубу. А поки що ми прийняли статут запропонований нашим керівником. Знайти його ви можете на сторінці Статут Клубу.
          Далі ми вирішили, як ми організовуватимемо наші зустрічі і взагалі роботу клубу, чим ми займатимемось, тобто які заходи проводитимемо найближчою четвертю. З нашим планом ви можете ознайомитись у Задумах клубу.

          На сьогодні це все. Чекайте на оновлення інформації після наступного засідання, яке відбудеться 

2 коментарі: